Steinvask : by bjørkheim på Svennhytta

 

SteinvaskSvenngardenBybjorkheim1SteinvaskSvenngardenBybjorkheim2SteinvaskSvenngardenBybjorkheim3

Det er alltid moro å se hvor produktene våre ender opp og særlig når de havner på et så kult bad:)

En steinvask, som har blitt naturlig formet av en elv på Bali, har nå havnet opp på en fjellhytte i vakre Romsdalen. (Inter)nasjonalromantisk!

Amalie Fagerli, bak bloggen Svenngården, har med et godt øye for detaljer klart å lage et unikt og stilfullt bad på et lavt budsjett. Med bølgeblikk i taket, betong på gulv og røffe baderomsplater passet det kjempefint med en naturlig steinvask fra oss;)

Se mer informasjon om badet via denne linken: Svennhytta: Badet

Foto: Amalie Fagerli

ETTER-bilder – Casa Brekkelia

011kjokken_web

010kjokken_web

012kjokken_web

013kjokken_web

014kjokken_web

007stue_web

001stue_web

003stue_web

019soverom_web

020soverom_web

006stue_web

021bad_web

022bad_web

025gang_web

018soverom_web

017soverom_web

 

Her er ETTER bildene av leiligheten vi totalrenoverte. Stor forandring fra forrige blogginnlegg;)

Jeg hadde tenkt å lage noen innlegg med bilder underveis i prosjektet, men med en stram deadline og med en unge (som ikke har fått barnehageplass) på slep har det blitt nedprioritert;)

Prosjektet gikk kjempe fint og vi er fornøyde med resultatet. Moro å jobbe med en skikkelig totalforandring. Vi er spesielt fornøyd med badet vi pusset opp. Med stålglattet betonggulv og slette vegger. Synes det ble stilrent og pent, samtidig som det er praktisk. Når man bruker riktige våtromsprodukter er det ikke «nødvendig» med fliser.

Nytt oppussingsprosjekt – Casa Brekkelia

BrekkeliaFØR8 BrekkeliaFØR6 BrekkeliaFØR2 BrekkeliaFØR3 BrekkeliaFØR4 BrekkeliaFØR1 BrekkeliaFØR5 BrekkeliaFØR7 BrekkeliaFØR10

Vi er i gang med et nytt oppussingsprosjekt, og her er FØR bildene av 70-talls bula vi skal transformere (!!). Marmor var like populært på den tiden som nå, men med en litt annen look;) (se baderomsplatene på badet).

Sondre er i full gang med oppussingen. Alle gamle vegger er rivd ned og nye er satt opp. ALT blir nytt, og leiligheten blir omgjort fra en 2-roms til en 3-roms. Jeg har tegnet en helt ny planløsning og er i full gang med å innrede leiligheten i 3D tegneprogrammet Roomscetcher.

Vi kjøpte leiligheten i februar, og planen er at den skal ut for salg igjen i april. En stram deadline, men med en Balitur i vente i mai, så har vi noe å se frem til.

Flere bilder kommer etterhvert..